Horti Expert asiantuntijat

Horti Expert on maailmanlaajuinen puutarha-alan toimittaja, konsultti ja asentaja, jolla on erityisesti puutarha-alan osaamista. Tuotevalikoima kattaa noin 10 000 nimikettä, jotka on valittu auttamaan viljelijöiden satojen parantamista. Tuotteiden hyödyntämistä tukevat asiantuntijoista koostuvat tiimit sekä tuoteasiantuntijat, joilla on erityisosaamista. Toimimme läheisessä yhteistyössä kasvattajien kanssa. Tuotteisiin liittyvän erityisosaamisen ohessa palveluksessamme on konsultteja, jotka ovat erikoistuneet erityisaiheisiin, kuten hygieniaan, kosteudenpoistoon, ilmastointiin sekä veteen ja kasteluun. Monipuolinen asiantuntijajoukkomme takaa asiakkaillemme kattavan palvelun.

» Ota yhteys asiantuntijoihimme

 

Tietämys

Horti Expert kehittää uusia tuotteita ja innovaatioita saattamalla kasvattajat, toimittajat ja muut kasvien kasvatukseen liittyvät tahot yhteyteen toistensa kanssa. Yhdistämällä eri erityisalojen osaamisen, Horti Expert luo innovatiivisia ratkaisuja kestävään kehitykseen, hygieniaan, integroituun sadon suojeluun ja veden hallintaan liittyen.

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä, joita haluaisit esittää asiantuntijoillemme vai haluatko juuri sinulle räätälöityjä neuvoja? Ota yhteys tuoteasiantuntijaamme täyttämällä alla oleva kaavake, vastaamme 24 tunnin kuluessa (arkipäivinä).