Tarjouspyyntökori
0 Tuotteet

Tietosuojalauseke

Horti Expert OY suhtautuu erittäin vakavasti yhteistyötahojensa ja verkkosivustonsa käyttäjien yksityisyyteen. Horti Expert OY käsittelee henkilötietoja erittäin huolellisesti. Tästä kerrotaan alla tarkemmin. Horti Expert OYille henkilötietoja antava henkilö/taho nimenomaisesti suostuu siihen, että kyseisiä henkilötietoja käsitellään tämän tietosuojalausekkeen mukaisesti.

Tietojen käyttäminen

Pyydämme Horti Expert OYin yhteistyötahoja sekä tuotteistamme ja palveluistamme kiinnostuneita tahoja antamaan vähintään koko nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Tarvitsemme nämä tiedot, jotta voimme tarjota tietoja tuotteistamme ja palveluistamme. Lisäksi tarvitsemme tapauskohtaisesti muita tietoja liiketoimintamme harjoittamista varten. Käytämme näitä tietoja vain siihen tarkoitukseen, johon ne annettiin.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme tietoja vain niin kauan kuin laki sallii ja se on tarpeen palveluidemme tarjoamiseksi. Eri tietojen säilyttämisaika riippuu niiden luonteesta ja käsittelytarkoituksesta. Säilytysaika saattaa siis vaihdella käyttötarkoituksen perusteella. Tiedot tuhotaan säilytysajan päätyttyä. Joskus anonymisoimme henkilötiedot siten, että niitä ei enää voi yhdistää yksittäiseen henkilöön.

Tietojen säilytystarkoitukset

Horti Expert OY käsittelee henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • liiketoiminnan harjoittaminen / palveluiden tarjoaminen, mukaan lukien tilausten, laskujen ja maksujen käsittely
  • rekrytointi
  • uutiskirjeiden tai tapahtumakutsujen lähettäminen
  • tilaustietojen lähettäminen ja markkinointitarkoitukset.

Oikeus saada pääsy tietoihin ja oikaista ne

Horti Expert OY tarjoaa jokaiselle oikeuden tarkastaa henkilötietonsa. Jos tiedoissa on virheitä, ne on oikeus saada oikaistua. Lisäksi tiedot on oikeus saada poistettua.

Kolmannet osapuolet

Horti Expert OY ei luovuta tietojasi muille, paitsi jos olet antanut siihen nimenomaisen luvan tai jos se on tarpeen sopimusvelvoitteidemme tai oikeudellisen velvoitteen täyttämiseksi. Jos muu organisaatio hoitaa tietojen käsittelyn puolestamme, Horti Expert OY solmii asiasta sopimuksen, joka takaa yhtä hyvän tietoturvan ja luottamuksellisuuden.

Tietoturva

Horti Expert OYille on tärkeää, että tietosi ovat turvassa. Horti Expert OY käyttää asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia keinoja estääkseen henkilötietojen menettämisen sekä luvattoman luovuttamisen tai käytön. Lisäksi Horti Expert OYilla on sisäiset säännöt tietovuotojen estämiseksi.

Verkkosivustomme ja linkit muille verkkosivustoille

Verkkosivustollamme voidaan käyttää evästeitä, pikseleitä ja komentosarjoja, jotta voimme tarjota optimaalisen käyttökokemuksen. Horti Expert OY säilyttää verkkosivuston käyttötietoja voidakseen analysoida niitä. Näin voimme parantaa verkkosivuston käyttökokemusta ja lähettää kiinnostavaa markkinointiviestintää. Tämä esimerkiksi helpottaa verkkosivustolla navigointia. Lisäksi Horti Expert OY saattaa käyttää analytiikkaevästeitä verkkosivuston käytön analysointiin ja verkkosivuston kehittämiseen. Horti Expert OY käyttää tähän muun muassa Google Analyticsia ja Google Tag Manageria. Google säilyttää saatuja tietoja Yhdysvalloissa. Lisätietoja on Googlen ja Google Analyticsin tietosuojakäytännöissä. Voit milloin tahansa muuttaa evästeiden sallimisasetusta selaimestasi. Mikäli verkkosivustollamme on viittauksia muille verkkosivustoille (esimerkiksi hyperlinkkien kautta), Horti Expert OY ei vastaa kyseisten verkkosivustojen tavoista käsitellä henkilötietoja. Tämä tietosuojalauseke ei koske kyseisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen käyttöä.

Sosiaalinen media

Tällä verkkosivulla olevien sosiaalisen median painikkeiden avulla voit jakaa sivuja sosiaalisen median verkostoissa, kuten Twitterissä ja LinkedInissä. Jos klikkaat tällaista painiketta, kyseinen sosiaalisen median verkosto käsittelee henkilötietojasi. Lue kyseisten sosiaalisen median verkostojen tietosuojakäytännöt selvittääksesi, miten ne käsittelevät henkilötietojasi.

Tietosuojalausekkeeseen tehtävät muutokset

Horti Expert OY pidättää oikeuden tehdä muutoksia tähän lausekkeeseen. Suosittelemme lukemaan tämän lausekkeen säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla mahdollisista muutoksista.

Mukana kasvussa

Kysymyksiä?
Ota yhteyttä:
hortiexpert@outlook.com